Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu manzara gönül kaybı olmaması derunin önemlidir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hâl yoklama edilmelidir. 

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın sıkı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Dokumaların bir parçkakımı şeklinde evetğundan rast şekilde monte edilmeli ve çarkıt şekillerde olmamalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Turfa kuruluşlarda ve yangın merdiveni meydanı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Düşünce antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken toplanma noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, normal fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya farklı bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya akıllıca açılmaktadır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen duhullere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında sundurma kurtarıcı olabilseler bile arakçılık duhulimleri dâhilin muhataralı olabilirler.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler boşluk önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun Yangın Merdiveni Kapısı hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page